Fogászatunk filozófiája

Fogászatunk minden munkatársa hisz abban, hogy egészséges és ép eredeti fogainknál nincs jobb.

Drága megoldások helyett saját fogaink erősítése!

Egészséges fogak

Tény és való, hogy a technológia rengeteget fejlődött az elmúlt években, és a tartós, esztétikus fogpótlások olyan lehetőségeket biztosítanak, ami a régi korok embereinek még elérhetetlen volt.

Mi mégis arra törekszünk, hogy megmentsük azokat a fogakat, amiket még meg lehet menteni, mert úgy gondoljuk, ez szolgálja a hozzánk forduló páciensek érdekeit.

Az, hogy megtartjuk maradó fogaikat, és kíméletes, de hatékony terápiákkal elérjük, hogy azok újra egészségesek és erősek legyenek. Hiszünk abban, hogy ez a természetes út a fogászatban, és erre kell törekedni mindenek előtt.

Éppen ezért kiemelt figyelmet fordítunk a megfelelő szájhigiéniára, a rendszeres kontrollra (szűrésre), valamint az íny és a fogágy betegségeinek fájdalommentes kezeléseire.

Az elérhető legmodernebb eszközöket használjuk, és költséges fogpótlások helyett az eredeti fogakra figyelünk. Az ínybetegségeket és a fogágy érintettségét lézerrel kezeljük, és segítünk a helyes szájápolás lépéseinek megtanításában.

Az a célunk, hogy pácienseink ne veszítsék el saját fogaikat, vagy a lehető legkésőbbi időpontra toljuk azt a pillanatot, amikor már fogpótlásra van szükség.

Fókuszban a kismamák is!

Fogászatunk egyedülálló módon, átfogó terveket alkalmazva foglalkozik a kismamák szájhigiéniájával. Az első pillanattól kezdve egészen a baba megszületéséig azért dolgozunk, hogy a megelőzés segítségével, minimálinvazív és kíméletes módszerekkel gondoskodjunk a fogak egészségéről.

Úgy, hogy se a baba egészségét, se a mama fogainak épségét ne kockáztassuk a terhesség idején.

Fontosnak tartjuk a terhességgel kapcsolatos fogászati tévhitek eloszlatását, legfőképpen azt, hogy a várandósság idején a rossz fog természetes dolog. Nem az, hiszen hatékony lépésekkel és egy kis odafigyeléssel egyetlen kismamának sem kell lyukas foggal várni gyermeke születését.

Komplex programunk van, és a terhesgondozás során nemcsak a fogászati ismereteinket használjuk fel, de dietetikus szakember segítségét is kikérjük. Együtt dolgozunk a kismama nőgyógyászával is, hogy a babák megszületése után a mosoly ne csak felhőtlen, de továbbra is szép és egészséges is legyen.

Empatikus fogászat mindenkinek

Fogorvosaink és munkatársaink természetesen mindenkit várnak, akinek fogászati problémái vannak, és örömmel segítünk abban, hogy az ép fogaknak köszönhetően mindenki visszakaphassa a megfelelő életminőséget.

Szeretettel várjuk a Laser Dentalban!

Rendelőnk kívülről
Portál logó
Rendelőnk kívülről
Fogászati rendelő
Elismeréseink
Váróhelység