Munkatársaink

Dr. Vidákovics László

Vezető fogorvos

László 2004-ben, cum laude minősítéssel szerezte meg diplomáját a Szegedi Tudományegyetemen. 2007-től a konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgával, 2013 óta pedig a lézerdentiszt minősítéssel is rendelkezik. 2007-től vezeti a DHG Dental Clinic fogászati rendelőt.

Molnár Orsolya

Dentálhigiénikus és lézerhigiénikus

Orsolya 2010 óta dentálhigiénikus, és 2014-ben a lézerhigiénikus minősítést is megszerezte. 2012 óta dolgozik rendelőnkben, és számtalan páciensünknek segített már abban, hogy a helyes szájápolás és a megfelelő szájhigiénia ne csupán egy tankönyvi példa, hanem elérhető cél legyen.

Répási Eszter

Dietetikus

Eszter a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végzett 2010-ben, mint dietetikus, 2012-ben, mint okleveles táplálkozástudományi szakember. 2012 és 2015 között az Országos Onkológiai Intézetben dolgozott dietetikus munkakörben. 2015-től a Magyar Kajak-Kenu Szövetség dietetikusa. 2015-től a Testnevelési Egyetem, Sporttudományok Doktori Iskola PhD hallgatója, kutatási területe a táplálkozás és genetikai kapcsolata, aza a nutrigenomika. 2016 óta a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének vezetőségi tagja (Tudományos Bizottság).

Járóka Istvánné

Vezető asszisztens

Piroska 20 éve dolgozik fogászati szakasszisztensként, és ezalatt a két évtized alatt mindig a páciensek elégedettségéért és mosolyuk egészségéért fáradozott. Dr. Vidákovics Lászlóval és csapatával a rendelő megnyitása óta együtt dolgozik, az eltelt mintegy 10 év alatt pedig kiváló összhang alakult ki az orvosi csapat tagjai között.