Rólunk mondták

 • Több éve küzdők fogágybetegséggel, és alul sajnos olyan sok fogamat elveszítettem, hogy már részleges kivehető fogsort kell viselnem. A doktor urat 3 éve ismertem meg, és azóta csak egyetlen fogamat kellett kihúzni, a többit sikerült megmenteni. Nagyon boldog vagyok, hogy a lézeres kezelések miatt sem az injekciótól, sem az esetleges fájdalmaktól nem kell már tartanom, ezektől ugyanis nagyon félek.

  Vidákovics doktor urat csak ajánlani tudom, mert lelkiismeretes és megértő fogorvos, aki könnyedén szót ért a pácienseivel.

  Júlia, 59 éves

 • A legkedvesebb fogorvos, akivel találkoztam. A második kisfiammal voltam várandós, amikor felkerestem, mert az első terhességem idején nagyon megszenvedtem a fogaimmal. Lyukasak voltak, és az ínyem is bevérzett, fájt.

  A doktor úr azonban megtanított helyesen fogat mosni, elmondta a legfontosabb tudnivalókat, és az alap kezeléseket is elvégezte, ha volt rá lehetőség. Emiatt a harmadik trimeszterre már szinte semmilyen problémám nem volt, ami miatt aggódnom kellett volna, és megúsztam a fogas aggodalmakat. Végtelenül hálás vagyok a doktor úrnak, hogy egy dologgal kevesebb volt, amitől tartanom kellett.

  Szilvi, 28 éves

 • Korszerű és jól felszerelt rendelő, segítőkész személyzet és profi fogorvos. Az ínyproblémáimat lézerrel kezeltetem, és egyre kevesebb a panaszom. Elégedett vagyok, és csak ajánlani tudom a rendelőt.

  Károly, 52 éves

 • Vidákovics doktor urat a terhességem idején ismertem meg, amikor egy nagyon kedves barátnőm beajánlott hozzá. Ő nagyon megszerette a doktor urat, mert minden segítséget megkapott tőle a kisbabája születése előtt, és mert másokkal ellentétben neki nem kellett aggódnia a fogai miatt terhessége idején.

  Azóta már én is tudom, hogy jó döntést hoztam, mert a doktor úr olyan tanácsokat adott, amit könnyű volt megfogadni, és aminek köszönhetően egyetlen lyukas fogam sem volt Bius megszületése előtt.

  Természetesen azóta is visszajárok, és csak ajánlani tudom más kismamáknak Vidákovics doktor urat.

  Zsófia, 34 éves

 • Évek óta Vidákovics doktor úr páciense vagyok, mert felkészültsége és tudása meggyőzött. A fogágybetegségem miatt több fogorvosnál is jártam már korábban, és sajnos sok fogamat kihúzták.

  Vidákovics doktor úr volt az első, aki a húzás és implantálás helyett a problémás fog megmentésére helyezte a hangsúlyt. Olyan fogamat mentette meg, amiről az előző fogászaton már le akartak mondani, ezért azt még évekig használhattam, és nem kellett azonnal drága fogpótlásokra költenem.

  Hálás vagyok neki, és tudom, hogy bízhatok a szakértelmében és az empátiájában.

  Péter, 45 éves